Εταιρικό Προφίλ

Η BusinessWorks I.K.E. δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, έχοντας ως βάση της τον νομό Κορινθίας. Ιδρύθηκε από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της πληροφορικής και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης. Στον βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβάνονται η εμπορία προϊόντων, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, η επισκευή υπολογιστικών συστημάτων καθώς και υπηρεσίες διαδικτύου. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε σε επιχειρήσεις μικρού ή μεγάλου μεγέθους αλλά και σε ιδιώτες .

Στην BusinessWorks γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από μια ελλιπής τεχνική υποστήριξη, καθώς επίσης γνωρίζουμε και πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας είτε είστε απλός χρήστης είτε είστε εταιρεία μικρής ή μεγάλης εμβέλειας. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.

Πολύ απλά μπορούμε να επισκευάσουμε τους υπολογιστές σας και τα περισσότερα μηχανήματα γραφείου, να παράσχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας ή απομακρυσμένα και γενικότερα να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη της μηχανογράφησης της επιχείρησής σας. Καθώς συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου μπορούμε να σας προσφέρουμε αντικειμενικές συμβουλές βασισμένες στην πολυετή εμπειρία μας και στις πραγματικές σας ανάγκες.

Γνωρίστε μας

Σκαμνάκης Γιώργος
Ιδρυτής

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη μηχανογραφικών συστημάτων. Πριν ιδρύσει την Business Works συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες υποστήριξης I.T.

Τρίστης Γιώργος
Συνιδρυτής

Είναι καταρτισμένος και πιστοποιημένος συνεργάτης μεγάλων εταιρειών του χώρου. Προσεγγίζει το πρόβλημά σας αποτελεσματικά, με επαγγελματισμό και συνέπεια.Γιατί εμάς :

Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μας, παρακολουθούμε στενά όλες τις νέες τάσεις στο πεδίο της πληροφορικής και της τεχνολογίας γενικότερα. Έτσι είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στο πρόβλημά σας με ζυγισμένο κοστολόγιο.

  • Μας διακρίνει η αξιοπιστία ο επαγγελματισμός και η ποιότητα.
  • Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Είμαστε ευέλικτοι απέναντι στις ανάγκες των πελατών μας.
  • Διατηρούμε εχεμύθεια με τα ευαίσθητα δεδομένα σας.
  • Μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη παντού!
  • Σκεφτόμαστε σαν τους πελάτες μας!
  • Είμαστε αυτοί που χρειάζεστε!