Εταιρικό Προφίλ

Η BusinessWorks PC δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, έχοντας ως βάση της τον νομό Κορινθίας.

Ιδρύθηκε από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της πληροφορικής και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης. Στον βασικό πυρήνα των δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβάνονται η εμπορία προϊόντων, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, η επισκευή υπολογιστικών συστημάτων καθώς και υπηρεσίες διαδικτύου. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε σε επιχειρήσεις μικρού ή μεγάλου μεγέθους αλλά και σε ιδιώτες .

Στην BusinessWorks γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από μια ελλιπής τεχνική υποστήριξη, καθώς επίσης γνωρίζουμε και πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας είτε είστε απλός χρήστης είτε είστε εταιρεία μικρής ή μεγάλης εμβέλειας. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.

Πολύ απλά μπορούμε να επισκευάσουμε τους υπολογιστές σας και τα περισσότερα μηχανήματα γραφείου, να παράσχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας ή απομακρυσμένα και γενικότερα να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη της μηχανογράφησης της επιχείρησής σας. Καθώς συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου μπορούμε να σας προσφέρουμε αντικειμενικές συμβουλές βασισμένες στην πολυετή εμπειρία μας και στις πραγματικές σας ανάγκες.

Scroll to Top